Испратете ни е-пошта
Вести

Најчесто поставувани прашања

Дали имате каталог? Можете ли да ми го испратите каталогот за да ги проверам сите ваши производи?

Да, имаме каталог на производи. Ве молиме контактирајте не за каталог.

Каков е вашиот квалитет на DC MCB?

Нашиот DC MCB е дизајниран за соларен PV систем, сите делови во DC MCB се за стандардна директна струја. Не сите MCB се DC MCB!

Кој е вашиот производствен капацитет на DC MCB?

Можеме да направиме 300.000 столбови еден месец. Ако имате план за нарачка, слободно контактирајте ме, ќе ви кажам време за испорака според вашето барање.

Што е DC MCB?

Серијата CHYT NBL7-63 DC MCB е дизајнирана за апликации на колото за контрола на директна струја (DC), што се користи за заштита од прекумерна струја во апарати или електрична опрема. Обезбедува производи за оптимизација за DC системски апликации како PV.

Разлика помеѓу AC MCB и DC MCB?

Прекинувањето на DC MCB е поголем предизвик отколку кршењето на AC MCB бидејќи AC MCB користат детекција на вкрстување нула за да го изгаснат лакот, додека DC MCB бараат механички прекини или ладење за да го постигнат истиот резултат. Дополнително, DC MCBs имаат побрзо време на отворање од AC MCB.
Е-пошта
czz@chyt-solar.com
тел
+86-15058987111
Мобилен
+86-15058987111
Адреса
Опрема за тестирање Џингтаи, индустриска зона Ксијангјанг, град Лиуши, град Лекинг, град Венжоу, провинција Жеџијанг
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept